Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategorijo izdelkov
Kontakt

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Dodaj: Changyuan žerjav industrijski Park. Henan

Kontaktna oseba: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobilni: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-pošta: bettercrane@gmail.com

Livarna Mostno dvigalo s kavljem

QDY Mostno livarne z hookTwo Trami so preprosto močnejši od ena, kar HY režijske žerjav je idealna rešitev za območje pokritosti premeščanje te kih bremen do 74/20t. Kot vse HY tovarne

Podrobnosti izdelka

QDY Mostno livarna s kljuko

Dve Trami so preprosto močnejši od ena, kar HY režijske žerjav je idealna rešitev za območje pokritosti premeščanje te kih bremen do 74/20t. Kot vse HY tovarne žerjavi, te enote so na voljo z več glavni nosilec povezave različice v najprimernejši tožba novih ali obstoječih stavb in najboljše v funkcionalnost, vsestranskost in udobje. HY režijske žerjav funkcija varjene polje žarkov. Vse dele, ki se uporabljajo za glavni nosilci in konec Trami so računalnik optimiziran za visoko zmogljivost in nizko težo, koristi, ki se plača glede na moč in stroškovno učinkovitost.

DY režijske žerjav uporablja za srednje težki izmišljotina. Te režijske žerjavi so idealna za vlivanje tovarne.

Livarna žerjav je glavno opremo za jekla taljenja proizvodnje.

zajemalko dvigala uporablja za premikanje jekla ali železa livarske lonce v jekla taljenja delavnica z visoko temperaturo in veliko prahu. Običajne sheme: z zaprto kabino.

Vsak organ je H razred. In isulating YZR tipa motor.working v najvišja temperatura 60° C, kolocira z napredno električni vitel je narejen z odborom varjenje jekla, menjalnik z na kljuko in ratchet kolesa.

Napajanje: AC 3Ph 380V 50Hz ali po zahtevi naročnika.

Nadzornem režimu: Ročna nadzor/daljinski upravljalnik/Nadzorna plošča z linijo obesek


Hot Tags: livarna Mostno dvigalo s kavljem Kitajskem dobavitelji, proizvajalci, tovarne, nakup, poceni, po meri, nizko ceno, ponudbo
Sorodni izdelki