Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategorijo izdelkov
Kontakt

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd

Dodaj: Changyuan žerjav industrijski Park. Henan

Kontaktna oseba: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobilni: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-pošta: bettercrane@gmail.com

Model ročno operativnih enim svetlobnim Žerjav

Model ročno operativnih enim svetlobnim Žerjav

Model priročnik operativnih posamezen pramen CraneModel priročnik operativnih enim svetlobnim žerjava za prevoz količine ali ne močno in ne zelo učinkovito in hitrost moči, delavnica ali skladišče equ

Podrobnosti izdelka

Model ročno operativnih enim svetlobnim Žerjav

Model operativni priročnik enim svetlobnim žerjava za prevoz količine ali ne močno in ne zelo učinkovito in hitrost, moč, delavnica ali skladišče vzdrževanja opreme.

Prednost

Rahlo majhen model skalni. Ne potrebujejo nadzor moči. Uporabnost dobro, poceni stroški in tako naprej. Zaradi prednosti, to je bilo pogosto uporablja v moči delovnih mest.

Ta stroj je v glavnem sestavljena mostu, voziček vožnjo naprava in ročno monorail avto in drugih večjih delov, avto, vožnjo in blaga v dviganje verižni pogon, ročno monorail avto z nizom z nizkimi stroški. Če je treba, v imenu moje podjetje lahko načrtovanje in proizvodnjo.

Hot Tags: model ročno operativnih enim svetlobnim Žerjav, SDQ-3 model ročno operativnih enim svetlobnim prekinitev žerjav Kitajskem dobavitelji, proizvajalci, tovarne, nakup, poceni, po meri, nizko ceno, ponudbo
Sorodni izdelki